[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: valik  
Їжа
lzkoshova Оффлайн · 13.04.2017 в 16:35
lzkoshova

yevheniahodis Оффлайн · 13.04.2017 в 16:35
yevheniahodis

1.Га́мбургер — вид сэндвича, состоящий из рубленой жареной котлеты, подаваемой внутри разрезанной булки. В дополнение к мясу гамбургер может иметь большое количество разнообразных наполнителей, например: кетчуп и майонез, дольку кабачка, листья салата (Lactuca sativa), маринованный огурец, сырой или жареный лук, помидор.
vasetskaks Оффлайн · 13.04.2017 в 16:35
vasetskaks

у буфеті найсмачніша їжа
premiasanko Оффлайн · 13.04.2017 в 16:36
premiasanko

Якшо ми всі скинемся по 2 гривні, то я куплшю шось їсти
krivorotnataliya Оффлайн · 13.04.2017 в 16:36
krivorotnataliya

Я люблю їсти шкідливу їжу
rewaanya Оффлайн · 13.04.2017 в 16:36
rewaanya

не воняють вони
innamaznyak16 Оффлайн · 13.04.2017 в 16:36
innamaznyak16

Порушення основних принципів раціонального харчування спричиняють цілу низку хвороб - від елементарних захворювань до зниження імунного статусу організму.
ukrainianpaintress Оффлайн · 13.04.2017 в 16:36
ukrainianpaintress

Овочі – кращі постачальники вітамінів і мінералів, що підвищують здатність організму засвоювати корисні речовини.
aniadatsiuk Оффлайн · 13.04.2017 в 16:37
aniadatsiuk

суши бест.картофан бест
vasetskaks Оффлайн · 13.04.2017 в 16:38
vasetskaks

alekseyklon Оффлайн · 13.04.2017 в 16:38
alekseyklon

Лол_КеК_ЧеБуРеК
lzkoshova Оффлайн · 13.04.2017 в 16:38
lzkoshova

Інгредієнти для приготування ролів «Філадельфія»:Для рису:
  • Суші - рис («Японика») - 120 грам
  • Вода чиста - 250 мілілітрів
  • Оцет рисовий - 30 мілілітрів
  • Цукор - 1 столова ложка
  • Сіль - 1 чайна ложка (без гірки)
    Розчин для рук:
  • Оцет рисовий - 2 столова ложка
  • Вода чиста (кип'ячена і охолоджена) - 125 мілілітрів
    Начинка і інші продукти:
  • Водорості морські (Норі) - 1 лист
  • Огірок - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Лосось слабосоленої для суші (тонко нарізаний) - 60 грам
  • Сир «Філадельфія» - 60 грам
  • Соєвий соус 50 мл або по смаку
    Інвентар:
  • Глибока миска
  • Друшляк з дрібною сіткою
  • Противопригарная каструля з кришкою
  • Плита
  • Мірний стакан
  • Кухонний рушник
  • Піала
  • Столова ложка
  • Чайна ложка
  • Дерев'яна кухонна лопатка
  • Ніж - 3 штуки
  • Обробна дошка - 3 штуки
  • Паперові кухонні рушники
  • Глибока тарілка - 2 штуки
  • Миска
  • Бамбукова рогожа (макісу)
  • Харчова плівка поліетиленова
  • Велике плоске блюдо
  • yevheniahodis Оффлайн · 13.04.2017 в 16:39
    yevheniahodis

    Суші́ (яп. 鮨 / 鮓 / 寿司, すし, МФА: [su̥ɕi]) — традиційна страва японської кухні зроблена на основі рису, обробленого рисовим оцтом чи сіллю, та різноманітних начинок чи нашарувань, серед яких переважають морські продукти, але можуть входити м'ясо, овочі, водорості, гриби чи яйця. Суші бувають сирими, приготовленими чи маринованими.
    В Японії словом суші позначають широке коло страв, однак на Заході під ним помилково розуміють лише грудку рису покриту шматком сирої риби.
    premiasanko Оффлайн · 13.04.2017 в 16:39
    premiasanko

    LOL ОРУ З ВАС ахахахахаххахаха
    ГОСПОДИ ми такі жирні будем!
    rewaanya Оффлайн · 13.04.2017 в 16:39
    rewaanya

    Варе́ники  — українська національна страва[1] у вигляді відвареного прісного тіста і начинки з картоплі, м'яса, грибів, овочів, фруктів, ягід та сиру.Невеликі, трикутні чи заокруглені у формі півмісяця вироби з пшеничного (в основному), житнього, гречаного або ячмінного бездріжджового тіста, в яке загортається найрізноманітніша начинка: варена картопля, тушкована свіжа чи квашена капуста, відварені гриби, вурда, квасоля, солодкий чи солоний сир, бринза, пшоняна чи гречана каша, шпинат, цибуля, мак (насіння), ревінь, ягоди (яблука, чорнослив, свіжі сливи, вишня, черешня,чорниця, суниця, полуниця, малина), повидло, риба чи м'ясо, шкварки, лівер; печінка, легені, серце; а також з комбінаціями: печінки йсала,картоплі й грибів,картоплі і сиру, капусти й грибів, квасолі й грибів; у гірських селах — бринза, змішана з картоплею, а на Поліссі — з товченою квасолею.
    • Сторінка 3 з 5
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • »
    Пошук:

    close